McCulloch ROB S600 robotgräsklippare

Jämför produkt McCulloch ROB S600 robotgräsklippare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten McCulloch ROB S600 robotgräsklippare i kategorin Robotgräsklippare här hos oss.

Produktinformation

Luta dig tillbaka och låt ROB sköta arbetet. Med McCullochs S600 robotgräsklippare från ROB-serien får du en avancerad robotgräsklippare som klarar gräsmattor på upp till 600 kvm.

ROB S600 navigerar smidigt runt i din trädgård och kör med bioklipp. Det betyder att den efterlämnar de avklippta grässtråna som en naturlig gödning i gräsmattan.

Roboten är lätt att installera och programmera tack vare den lätta konfigurationen, det intuitiva tangentbordet och den flexibla laddarens positionering. Du får en fantastisk gräsmatta med en fin finish. När maskinen har kört och batteriet nästan är slut åker den automatiskt tillbaka till laddstationen för uppladdning.

Du kan styra din robot grån McCullochs ROB-app som ansluts vis bluebooth. Därifrån kan du styra robotens funktioner och problemsöka.

Du hittar även förinställda funktioner och planer i appen. Det blir inte lättare att få någon annan att göra arbetet medans du lutar dig tillbaka. .

Se även andra produkter från Robotgräsklippare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Roborock

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter