LandXcape 600 m2 Robotgräsklippare

Beställ LandXcape 600 m2 Robotgräsklippare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LandXcape 600 m2 Robotgräsklippare inom kategorin Robotgräsklippare.

Produktinformation

Tycker du också att det låter skönt att kunna luta sig tillbaka och läsa en bok medans gräset blir klippt eller att komma hem från jobbet till en nyklippt gräsmatta? Worx Landscape är en kraftfull robotgräsklippare som med sitt fullautomatiska system håller gräsmattan välvårdad. Robotgräsklipparen har en kompakt storlek vilket gör att den kommer åt även i mindre vrår och den är perfekt till gräsmattor på upp till 600 m2.

Gräsmattan gränsas av med en avgränsningskabel som sätts fast med tillhörande peggar. När robotgräsklipparen får slut på batteri åker den automatiskt tillbaka till laddstationen så den är redo för nästa gång. .

Se gärna också

Gardena Smart SILENO city 500 Lona robotgräsklippare, grå

Slipp slösa bort ledig tid och sommardagar på att klippa gräset under stekande sol eller i regn och låt istället Smart Sileno city 500 från Gardena sköta allt automatiskt. Allt du behöver göra är att i Gardena Smart App ställa in storleken på din gräsmatta (upp till 500 m²), vilka dagar som den intelligenta robotgräsklipparen ska klippa och starttid. Smart Sileno City 500 har en AI-baserad teknik kallad LONA som kontinuerligt lär sig att optimera gräsklippningen. Resultatet blir en jämn klippning utan ränder. Via appen sköter du enkelt installationen och resten sköter robotgräsklipparen. Med funktioner som krocksensorer, punktklippning, begränsningskabel och LONA kan du lita på att jobbet blir gjort medan du får tid över till annat. Tack vare en extra tyst motor med en ljudnivå på enbart 57 db(A) kan du koppla av i din trädgård utan att störas. Smart Sileno city 500 klipper ditt gräs oavsett väderlek, på alla sorters gräsmattor inklusive sluttningar på upp till 35 procent. Skulle temperaturen sjunka till nära frost kommer den smarta frostsensorn, som känner av temperaturen, att hoppa över klippningen så att din gräsmatta skyddas. Och när det är dags för att rengöra din robotgräsklippare är det så enkelt som att ta fram vattenslangen och skölja av chassi, knivblad och hjul.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotgräsklippare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter