Sidan innehåller annonslänkar

Grouw Robotgräsklippare 600 m², app control

Jämför produkt Grouw Robotgräsklippare 600 m², app control online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Grouw Robotgräsklippare 600 m², app control i kategorin Robotgräsklippare här hos oss.

Produktinformation

Vill du få mer tid över till att njuta av sommaren? En lösning som frigör tid är att låta en robotgräsklippare sköta jobbet åt dig. Grouw har tillverkat en robotgräsklippare där du endast behöver använda mobilen för att ställa in hur du vill ha gräset klippt så sköter den resten.

Med fyra olika sensorer kan den själv hantera till exempel såsom hinder, lutningar och regn. Den har även ett inbyggt stöldskydd.Läs mer om Grouw 600 m² och dess funktioner längre ner!

Se gärna också

Worx Landroid L800 robotgräsklippare

Ny 2021-modell som nu också har Bluetooth-uppkoppling, så att det är enklare att koppla upp sig till robotgräsklipparen. Dessutom är den IXP5-vattentät (kan spolas med vattenslang) och har ett intuitivt vred kopplat till displayen.Klara av gräsklippningen utan problem med Worx Landroid L800 robotgräsklipparen som klarar av gräsmattor på upp till 800 m2. Du bestämmer själv när roboten ska köra och detta kan varier beroende var roboten ska köra. Roboten är även utrustad med Cut to Edge funktion som gör att den klipper längsmed kanten så att du slipper göra något själv när den väl är färdig. När den är färdig med arbetet så kommer den själv vända och åka hem till laddstationen och du kan enkelt rengöra L800 genom att bara skölja av den med trädgårdsslangen. Landroid L800 är nämligen extra vattentät.När Worx L800 ska planeras kan du göra detta enkelt via smartphone appen. Den kan både kopplas upp via Wi-Fi och bluetooth. Du kan självklart även programmera den via den intuitiva LCD-displayen. I det stora hela så behöver roboten inte ställas in om du bara vill att den ska köra omkring enkelt. Via appen kan du lägga in de olika områdena där du önskar att den ska köra. Detta klarar den enkelt med Multi-Zone funktionen. Worx L800 är utrustad med ett 3-bladigt knivblad som roterar både fram och tillbaka. Det halverar utslitningstiden så att knivarna håller mycket längre.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotgräsklippare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från E-Way

Se alla produkter
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Roborock

Se alla produkter
Robotgräsklippare

Robotgräsklippare från Worx

Se alla produkter