Gardena Smart Sileno Life 750 robotgräsklippare

Beställ Gardena Smart Sileno Life 750 robotgräsklippare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gardena Smart Sileno Life 750 robotgräsklippare inom kategorin Robotgräsklippare.

Produktinformation

Tack vare SensorCut-systemet har robotgräsklipparen Smart Sileno Life 750 ett avbalanserat skärmönster som ger en perfekt underhållen gräsmatta utan ränder. Denna robotgräsklippare passar bra till mindre gräsmattor på upp till 750 kvm och klarar lutningar på upp till 35%.

Den kan utan problem klara mindre passager och gångbroar i trädgården, klipper i alla väder och kör till och med så tyst att du knappt märker det när den klipper gräset. När gräset är färdigklippt åker den tillbaka till laddstationen så att den är redo för nästa arbetspass.

Den har en smart design som gör att knivar och hjul är lätta att rengöra från smuts, damm och gräs. Smart Sileno Life är lätt att installera då den är utrustad med en programmeringsassistent och kan själv räkna ut en plan för klippningen. Du kan även programmera den via smartphone-appen som gör att du alltid kan ha kontroll över gräsklippningen.

Appen är kompatibel med Apple HomeKit och IFTTT integrering. Sätt igång gräsklippningen när du är på jobbet då kan du komma hem till en välvårdad gräsmatta, eller sätt igång den medans du lutar till tillbaka och läser en bok. .

Se även andra produkter från Robotgräsklippare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från Gigabyte

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter