Sidan innehåller annonslänkar

Viomi S9 Robotdammsugare Svart

Jämför produkt Viomi S9 Robotdammsugare Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Viomi S9 Robotdammsugare Svart i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Frigör tid över till annat genom att låta en smart robotdammsugare ta hand om de tråkiga sysslorna! Viomi S9 dammsuger inte bara utan även sopar och moppar ditt golv med hjälp av smarta sensorer. Med LDS-navigering skannas och kartläggs rummen för att effektivisera städningen och rutten Allt detta går att se i en app där du kan skräddarsy städningen utifrån just dina behov.

Batteriet räcker upp till 220 minuter som räcker till att städa 320 m².Med smart skanning och 12 sensorerTack vare LDS 2.0 laser kommer ditt hem skannas och kartläggas så att Viomi S9 kan själv optimera städrutten. Och eftersom den är utrustad med tolv stycken olika sensorer kan den navigera komplexa utrymmen utan att krocka med små eller stora objekt, ramla ner eller åka in i väggen.3-in-1 städning Med Viomi S9 kan du välja att sopa, dammsuga eller moppa golvet både när och hur du vill. Den så kallade hybridtanken består av en vattentank (250 milliliter) och en dammbehållare (300 milliliter).

Och du behöver inte oroa dig för att den läcker vatten den är utrustad med en elektriskt kontrollerad vattenpump för de tre olika vattenmängdslägen du kan välja mellan. Moppningenheten är emellertid av det enklare slaget som varken vibrerar eller gnuggar golvytan med oscillerande rörelser vilket gör den mer tystgående.Läs mer om Viomi S9s olika funktioner längre ner. .

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
VR-Headset

VR-Headset från HTC

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter