Sidan innehåller annonslänkar

Severin RB7026 robotdammsugare

Beställ Severin RB7026 robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Severin RB7026 robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Frigör tid till annat genom att låta en robotdammsugaren få sköta de tråkiga sysslorna. Severins robotdammsugare med extra stark sugkraft gör det enkelt för dig att hålla golvet rent.

Det enda du behöver göra är att trycka på knappen så sköter den sig själv. Den kör diskret med en låg ljudnivå på endast 65 decibel och utförs automatiskt likaså laddningen.

Med 90 minuters körtid blir även stora golvytor rena på ett kick, tack vare den kompakta designen som gör att dammsugaren kommer åt platser som du annars kan ha svårt att nå. Därefter åker robotdammsugaren till laddstationen och stannar där tills batteriet är fullt, sen fortsätter den städningen tills de önskade ytorna är färdigstädade.Severins robotdammsugare har även ett flertal smarta funktioner som trappsensor, automatiskt veckostädning, boostfunktion för mattor som innebär extra djup städning, intelligent rengöring och en 600 milliliter dammbehållare.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter