Sidan innehåller annonslänkar

Roborock S7 Robotdammsugare Vit

Jämför produkt Roborock S7 Robotdammsugare Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Roborock S7 Robotdammsugare Vit i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Den omtyckta Roborock-dammsugaren är tillbaka i en ny, uppdaterad modell. Med sugkraft på 2500 Pa och med en ny vibrationsteknik löser den damm och fläckar på nolltid, medans du gör annat.

Roborock S7 är även utrustad med en ny funktion som lyfter upp moppmodulen när den känner igen en matta, för att kunna rengöra hårda golv och mjuka mattor i en och samma städning. Stöd för röstassistenter som Google Assistant, Alexa och Siri-genvägar. .

Se gärna också

Neato D8 Intelligent robotdammsugare

Uppdaterad modell med bland annat kraftigare sugstyrka än tidigare. Dessutom så är mjukvaran uppdaterad och ger dig nya möjligheter i MyNeato-appen (endast kompatibel med den nya generationen). Neato D8 Intelligent robotdammsugare är tillverkad av kvalitetsmaterial och kommer naturligtvis i Neatos signaturform, D-formen. Ditt hem städas till perfektion varje gång med en extra stor borste, kraftig sugeffekt och ett högutvecklat LaserSmart™-system, som kartlägger ditt hem med otroligt noggrannhet. Roboten räknar själv ut när den behöver laddas och kör då tillbaka till laddstationen, därefter fortsätter den med städningen. Den unika D-formen når in i alla hörn och med ett High Peformance Filter fångar den upp 99,5 % av alla damm- och smutspartiklar och samlar dessa i den av de största dammbehållarna på marknaden. I den användarvänliga MyNeato-appen kan du upprätta virtuella No Go-linjer, om det finns områden i hemmet som roboten inte ska städa i. Du kan även ställa in robotens städmönster så att den t.ex. påbörjar städningen när du är på jobbet. Du får alltså en otroligt effektiv robotdammsugare som verkligen levererar ett imponerande resultat.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter