Sidan innehåller annonslänkar

Roborock S6 MaxV robotdammsugare

Beställ Roborock S6 MaxV robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Roborock S6 MaxV robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Roborock S6 MaxV är den senaste modellen. Den levererar ett imponerande rengöringsresultat vid varje användning och du kan tryggt överlåta städningen.

Roborock S6 MaxV är också utrustad med ett intelligent mopp-system, i vilket du bl.a. kan styra vattenmängden från Xiamo Mi Home-appen.

Denna robotdammsugare använder en laserteknologi för att systematiskt ta sig runt i hemmet.Det nya dubbla kamera-systemet ger Roborock S6 MaxV möjlighet att effektivt känna igen olika objekt och ser till att den smidigt navigerar runt olika typer av hinder. Sugeffekten på 2500Pa, kombinerat med ett avancerat borstsystem ger en djupgående och otroligt noggrann rengöring.

Se gärna också

Ecovacs Deebot OZMO T8 robotdammsugare

Ecovacs Deebot OZMO T8 är en av de första robotdammsugarna som utrustats med den avancerade TrueDetect 3D-teknologin. Det gör att Ecovacs OZMO T8 strukturerat skannar ditt hem för att upptäcka eventuella hinder och skapar ett systematiskt navigationssystem som bidrar till en effektivare städning. Något som görs med millimeterprecision. Roboten registrerar själv hinder och undviker på så sätt kollision. En grundlig dammsugning kombinerat med en smart mopp-funktion säkrar ett riktigt rent hem.Ecovacs OZMO T8 ser till att du inte behöver lyfta ett finger, använd istället röststyrningen via Google Assistant eller Alexa. De tre nivåerna av sugeffekten gör att Ecovacs OZMO T8 passar utmärkt till alla typer av golv. I den användarvänliga Ecovacs-appen kan du smidigt övervaka Deebot OZMO T8's status och se hur långt den kommit med städningen. I appen kan du också välja vilka specifika rum du vill att roboten dammsuger.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Intel

Intel från ASUS

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter