Neato Botvac D7+ Plus Connected Robotdammsugare

Jämför produkt Neato Botvac D7+ Plus Connected Robotdammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Neato Botvac D7+ Plus Connected Robotdammsugare i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Neato Botvac D7+ är helt samma robotdammsugare som den vanliga Neato Botvac D7. Den enda skillnaden är att det ingår två extra filter utöver det som sitter i robotdammsugare.

Neato Botvac D7+ är en intelligent robotdammsugare som använder sig av ett smart navigationssystem bidrar till en mer effektiv rengöring. Du kan via den användarvänliga Neato appen se statusen på din robotdammsugare.

Du kan sätta upp virtuella No-Go linjer så att robotdammsugaren inte kan dammsuga specifika områden. Detta görs på kartan som Neato"s lasersystem har registrerat under rengöringen.Botvac D7+ från Neato är särskild känd för att få med sig alla partiklar samt päls.

Detta tack vare den kraftiga sugenheten, ett ultra preformance filter och en smart kombinationsborste. Alla dessa funktioner medverkar till att den lämnar ditt hem kliniskt rent.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter