Maxcom MH12 Clear Vision robotdammsugare

Beställ Maxcom MH12 Clear Vision robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Maxcom MH12 Clear Vision robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Uppnå ett optimalt resultat av städningen med hjälp av Maxcom MH12 Clear Vision robotdammsugare, som också tvättar golvet tack vare den smarta mopp-funktionen. Robotdammsugaren är utrustad med en lång räcka smarta funktioner, såsom Spot-läge, ZigZag-läge och hörn-läge, vilket dammsuger rummets hörn och kanter.

Det innovativa navigationssystemet skannar rummet för att hjälpa dig välja det bästa städprogrammet. Därutöver kan du smidigt hålla ett öga på städningen även när du inte är hemma. Den inbyggda kameran låter dig följa roboten i den smarta Triffo Home-appen till din smartphone.

I appen kan du också schemalägga städningen samt skapa virtuella väggar om det finns områden i hemmet som du vill att dammsugaren ska undvika. Dammsugaren har en effektiv sugeffekt och låg ljudnivå. .

Se gärna också

Neato Botvac D7+ Plus Connected Robotdammsugare

Neato Botvac D7+ är helt samma robotdammsugare som den vanliga Neato Botvac D7. Den enda skillnaden är att det ingår två extra filter utöver det som sitter i robotdammsugare. Neato Botvac D7+ är en intelligent robotdammsugare som använder sig av ett smart navigationssystem bidrar till en mer effektiv rengöring. Du kan via den användarvänliga Neato appen se statusen på din robotdammsugare. Du kan sätta upp virtuella No-Go linjer så att robotdammsugaren inte kan dammsuga specifika områden. Detta görs på kartan som Neato's lasersystem har registrerat under rengöringen.Botvac D7+ från Neato är särskild känd för att få med sig alla partiklar samt päls. Detta tack vare den kraftiga sugenheten, ett ultra preformance filter och en smart kombinationsborste. Alla dessa funktioner medverkar till att den lämnar ditt hem kliniskt rent. Du kan därför tryggt överlåta dammsugningen till denna robotdammsugare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter