Sidan innehåller annonslänkar

Lenovo T1S Pro robotdammsugare, vit

Jämför produkt Lenovo T1S Pro robotdammsugare, vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Lenovo T1S Pro robotdammsugare, vit i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Lenovo T1S Pro robotdammsugare garanterar att ditt hem alltid är städat till perfektion. T1S Pro kommer med ett Smart LDS Navigations system samt 14 olika sensorer, teknologi som skannar och kartlägger dit t hem så att rengöringen alltid är effektiv och genomgående.

Via appen är det även möjligt att sätta upp virtuella väggar och schemalägga rengöringen.T1S Pro robotdammsugaren från Lenovo tömmer automatiskt dammbehållaren i den större laddstationen, vilket innebär att den behöver minimalt med kontroll och underhåll. Du får även möjligheten att moppa dina golv.

Se gärna också

Neato D8 Intelligent robotdammsugare

Uppdaterad modell med bland annat kraftigare sugstyrka än tidigare. Dessutom så är mjukvaran uppdaterad och ger dig nya möjligheter i MyNeato-appen (endast kompatibel med den nya generationen). Neato D8 Intelligent robotdammsugare är tillverkad av kvalitetsmaterial och kommer naturligtvis i Neatos signaturform, D-formen. Ditt hem städas till perfektion varje gång med en extra stor borste, kraftig sugeffekt och ett högutvecklat LaserSmart™-system, som kartlägger ditt hem med otroligt noggrannhet. Roboten räknar själv ut när den behöver laddas och kör då tillbaka till laddstationen, därefter fortsätter den med städningen. Den unika D-formen når in i alla hörn och med ett High Peformance Filter fångar den upp 99,5 % av alla damm- och smutspartiklar och samlar dessa i den av de största dammbehållarna på marknaden. I den användarvänliga MyNeato-appen kan du upprätta virtuella No Go-linjer, om det finns områden i hemmet som roboten inte ska städa i. Du kan även ställa in robotens städmönster så att den t.ex. påbörjar städningen när du är på jobbet. Du får alltså en otroligt effektiv robotdammsugare som verkligen levererar ett imponerande resultat.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter