Sidan innehåller annonslänkar

iRobot Roomba i7 robotdammsugare

Beställ iRobot Roomba i7 robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iRobot Roomba i7 robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Det har aldrig varit lättare att få den dagliga städningen avklarad. iRobot Roomba i7150 robotdammsugare lyfter upp, suger bort och filtrerar rent.

Det smarta 3-stegs rengöringssystemet som Roomba i7150 kör runt med så du kan vara säker på att få ett resultat som du är tillfreds med. Den ger en grundligare rengöring med upp till 10 gånger större sugstyrka som fångar upp all världens damm, smuts och djurhår.En rengöring, som kan ses och märkas varje dag.

Du kan till och med styra roboten via iRobots HOME app, där du kan följa statusar, schemalägga och kontrollera roboten. Den navigerar smart och effektivt runt ditt hem och lär känna alla dina rum.

Se gärna också

Neato Botvac D7+ Plus Connected Robotdammsugare

Neato Botvac D7+ är helt samma robotdammsugare som den vanliga Neato Botvac D7. Den enda skillnaden är att det ingår två extra filter utöver det som sitter i robotdammsugare. Neato Botvac D7+ är en intelligent robotdammsugare som använder sig av ett smart navigationssystem bidrar till en mer effektiv rengöring. Du kan via den användarvänliga Neato appen se statusen på din robotdammsugare. Du kan sätta upp virtuella No-Go linjer så att robotdammsugaren inte kan dammsuga specifika områden. Detta görs på kartan som Neato's lasersystem har registrerat under rengöringen.Botvac D7+ från Neato är särskild känd för att få med sig alla partiklar samt päls. Detta tack vare den kraftiga sugenheten, ett ultra preformance filter och en smart kombinationsborste. Alla dessa funktioner medverkar till att den lämnar ditt hem kliniskt rent. Du kan därför tryggt överlåta dammsugningen till denna robotdammsugare.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Robotdammsugare

Robotdammsugare från Ecovacs

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter