iRobot Roomba i7 Plus robotdammsugare

Jämför produkt iRobot Roomba i7 Plus robotdammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten iRobot Roomba i7 Plus robotdammsugare i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Med iRobot Roomba i7550+ slipper du själv ta hand om den dagliga rengöringen, du behöver inte ens tömma dammbehållaren. Roomba i7550+ använder en patenterad iAdapt 3.0 navigation med vSLAM teknologi.

Det innebär att roboten kartlägger omgivningarna för att kunna ge den mest effektiva rengöringen av ditt hem. Den skapar visuella riktmärken så att den enkelt kan hålla koll på var den varit och vart den behöver gå.

Med Roomba i7550+ får du en grundlig rengöring med upp till 10 gånger större sugstyrka för att fånga upp damm, smuts och päls. Det uppsamlade dammet stannar dock inte i behållaren speciellt länge - när i7550+ har kört färdigt åker den tillbaka till laddstationen och Clean Base där roboten tömmer sig själv ner i den större behållaren.

Du behöver endast tömma den stora behållaren då och då.iRobot Roomba i7550+ har Imprint Smart Mapping-teknologi där roboten lär känna dina rum, kartlägger dem och anpassar sig efter varje rum. Du kan enkelt kontrollera vilket rum som är rengjort och vilket som inte är det.

Alla funktioner kan du enkelt styra från appen. Du kan välja precis det rum du vill ha rengjort så tar roboten hand om arbetet.

Det är en rengöring som märks varje dag. Roboten kan även styras genom HOME-appen där du kan se statusuppdateringar, schemalägga och kontrollera roboten.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
GPU

GPU från MSI

Se alla produkter
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter