Ecovacs Deebot Pro 930 robotdammsugare

Beställ Ecovacs Deebot Pro 930 robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ecovacs Deebot Pro 930 robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

En fulländad plattform för rengöring som både innehåller en avancerad robotdammsugare och en effektiv sladdlös dammsugare. Rengöringen har aldrig varit lättare än med de smarta robotarna från innovativa Ecovacs.

Robotdammsugaren har en kraftfull sugstyrka och kan ställas in till att dammsuga när du är på jobbet via den smarta appen som ger en värld av möjligheter. PRO 930 är en fantastiskt mångsidig dammsugare som dammsuger och moppar.

Du kan samtidigt använda den effektiva lilla handdammsugaren till ställen som roboten inte kommer åt. Du behöver inte bekymra dig för städningen längre, då du enkelt kan starta robotdammsugaren så sköter den jobbet. Den avancerade robotdammsugaren är utrustad med en högteknologisk LIDAR-teknologi som gör att roboten scannar och kartlägger ditt hem och utifrån det planerar roboten bästa möjliga rutt för att städa ditt hem.

Robotdammsugaren aktiverar en smart boost funktion som effektiviserar sugeffekten när den kör på mattor. Den smarta appen gör det möjlige att skapa gränser för var roboten får köra.

Det kan t.ex. vara praktisk om du inte vill att den ska välta hundens vattenskål.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter