Sidan innehåller annonslänkar

Ecovacs Deebot OZMO U2 Pro, svart

Beställ Ecovacs Deebot OZMO U2 Pro, svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ecovacs Deebot OZMO U2 Pro, svart inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Deebot OZMO U2 Pro från Ecovacs garanterar dig ett kliniskt rent hem genom att kombinera en kraftig sugeffekt och mopp-funktion. Den intelligenta roboten navigerar systematiskt och ser till att städa hela hemmet till perfektion.

Du kan givetvis ställa in den på att köra vid speciella tidpunkter så att städningen passar bra in i din vardag. Allt detta styrs via den användarvänliga appen.Här ingår även ett Pet Kit bestående av en extra stor dammbehållare på hela 800 ml, den praktiska silikonborsten som garanterar att djurhår och annan smuts inte fastnar i borsten.

Ecovacs Deebot U2 Pro passar perfekt till hem med husdjur då den även levereras med Max+ funktionen (2,5 gånger kraftigare än standardmodellen), som gör att sugstyrkan är starkare. Sammantaget är det en riktigt kraftfull och stabil robotdammsugare som levereras med samtliga nödvändiga funktioner. .

Produkter från kända varumärken
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter