Ecovacs Deebot OZMO T8 robotdammsugare

Beställ Ecovacs Deebot OZMO T8 robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ecovacs Deebot OZMO T8 robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Ecovacs Deebot OZMO T8 är en av de första robotdammsugarna som utrustats med den avancerade TrueDetect 3D-teknologin. Det gör att Ecovacs OZMO T8 strukturerat skannar ditt hem för att upptäcka eventuella hinder och skapar ett systematiskt navigationssystem som bidrar till en effektivare städning.

Något som görs med millimeterprecision. Roboten registrerar själv hinder och undviker på så sätt kollision.

En grundlig dammsugning kombinerat med en smart mopp-funktion säkrar ett riktigt rent hem.Ecovacs OZMO T8 ser till att du inte behöver lyfta ett finger, använd istället röststyrningen via Google Assistant eller Alexa. De tre nivåerna av sugeffekten gör att Ecovacs OZMO T8 passar utmärkt till alla typer av golv.

I den användarvänliga Ecovacs-appen kan du smidigt övervaka Deebot OZMO T8"s status och se hur långt den kommit med städningen. I appen kan du också välja vilka specifika rum du vill att roboten dammsuger. .

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter