Ecovacs Deebot Ozmo N8 robotdammsugare

Jämför produkt Ecovacs Deebot Ozmo N8 robotdammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ecovacs Deebot Ozmo N8 robotdammsugare i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Ecovacs DEEBOT N8 robotdammsugare använder OZMO™ teknologi för att dammsuga och moppa golvet. Med den nya TrueMapping-teknologin kan den memorera en detaljerad och precis karta över ditt hem.

Denna DEEBOT N8 levererar en kraftfull rengöring med mattdetektion för att öka effekten när det behövs, och för att slippa smuts på mattan. Alla golvtyper som matta, laminat, PVS, parkett eller kakel dammsugs eller moppas optimalt.

Smart home-enhetskompabilitet ser till att styrningen av Ecovacs Deebot Ozmo N8 är ännu enklare.Du få en högteknologisk robotdammsugare med en sugeffekt på 2300PA kombinerat med intelligent teknolog ser till att leverera ett imponerande resultat varje gång. Det är möjligt att köpa till Auto-Empty laddstationen (ingår inte) till denna modell, så att uppsuget damm och smuts töms automatiskt .

Se gärna också

Ecovacs Deebot Pro 930 robotdammsugare

En fulländad plattform för rengöring som både innehåller en avancerad robotdammsugare och en effektiv sladdlös dammsugare. Rengöringen har aldrig varit lättare än med de smarta robotarna från innovativa Ecovacs. Robotdammsugaren har en kraftfull sugstyrka och kan ställas in till att dammsuga när du är på jobbet via den smarta appen som ger en värld av möjligheter. PRO 930 är en fantastiskt mångsidig dammsugare som dammsuger och moppar. Du kan samtidigt använda den effektiva lilla handdammsugaren till ställen som roboten inte kommer åt. Du behöver inte bekymra dig för städningen längre, då du enkelt kan starta robotdammsugaren så sköter den jobbet. Den avancerade robotdammsugaren är utrustad med en högteknologisk LIDAR-teknologi som gör att roboten scannar och kartlägger ditt hem och utifrån det planerar roboten bästa möjliga rutt för att städa ditt hem. Robotdammsugaren aktiverar en smart boost funktion som effektiviserar sugeffekten när den kör på mattor. Den smarta appen gör det möjlige att skapa gränser för var roboten får köra. Det kan t.ex. vara praktisk om du inte vill att den ska välta hundens vattenskål. Kort sagt så är det ett otroligt effektivt dammsugarpaket som levererar ett rent och fint resultat.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter