Ecovacs Deebot Ozmo 920 Robotdammsugare

Jämför produkt Ecovacs Deebot Ozmo 920 Robotdammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ecovacs Deebot Ozmo 920 Robotdammsugare i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Tack vare Ecovacs Deebot Ozmo 920 2-i-1 dammsugare och mopp-robot kan du rengöra dina golv på nolltid utan att själv behöva lyfta ett finger. Du kan även styra roboten med din smartphone tack vare den smarta appen, som också gör att du kan planlägga ett städschema till din Deebot.

Roboten kan synkas med både Amazon Echo och Google Home, om du har någon av dessa i hemmet.Med OZMO™ mopp-teknologin kan robotdammsugaren också tvätta dina golv. Detta görs via en innovativ elektronisk vattenpump, som gör att roboten alltid efterlämnar perfekta resultat.

Deebot Ozmo 920 dammsuger enkelt dina mattor och kan dessutom kartlägga flera våningar och spara dessa i minnesbanken. Roboten kan städa i upp till110 minuter och har en behållare som rymmer 430 ml. .

Se gärna också

Neato D8 Intelligent robotdammsugare

Uppdaterad modell med bland annat kraftigare sugstyrka än tidigare. Dessutom så är mjukvaran uppdaterad och ger dig nya möjligheter i MyNeato-appen (endast kompatibel med den nya generationen). Neato D8 Intelligent robotdammsugare är tillverkad av kvalitetsmaterial och kommer naturligtvis i Neatos signaturform, D-formen. Ditt hem städas till perfektion varje gång med en extra stor borste, kraftig sugeffekt och ett högutvecklat LaserSmart™-system, som kartlägger ditt hem med otroligt noggrannhet. Roboten räknar själv ut när den behöver laddas och kör då tillbaka till laddstationen, därefter fortsätter den med städningen. Den unika D-formen når in i alla hörn och med ett High Peformance Filter fångar den upp 99,5 % av alla damm- och smutspartiklar och samlar dessa i den av de största dammbehållarna på marknaden. I den användarvänliga MyNeato-appen kan du upprätta virtuella No Go-linjer, om det finns områden i hemmet som roboten inte ska städa i. Du kan även ställa in robotens städmönster så att den t.ex. påbörjar städningen när du är på jobbet. Du får alltså en otroligt effektiv robotdammsugare som verkligen levererar ett imponerande resultat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
iPad

iPad från Apple

Se alla produkter