Sidan innehåller annonslänkar

Cleanmate S995 Robotdammsugare

Jämför produkt Cleanmate S995 Robotdammsugare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cleanmate S995 Robotdammsugare i kategorin Robotdammsugare här hos oss.

Produktinformation

Städa hemmet med en robotdammsugare från Cleanmate och uppnå ett perfekt resultat gång efter gång, helt utan att lyfta ett finger. S995 robotdammsugare är utrustad med laser, lätta beröringssensorer, IR-sensorer och disponerings-sensorer, vilket gör att modellen är både säker och effektiv när arbetet ska utföras.

Med hjälp av Cleanmate-appen kan du använda S995 när du inte är hemma.Robotens rörelsemönster kartläggs och kan lagras, vilket gör att du undviker rengöring på samma ställe flera gånger. När batteriet börjar ta slut vänder S995 automatiskt tillbaka till laddningsstationen, och när batteriet återigen är uppladdat fortsätter den städa där den slutade.

Robotdammsugaren arbetar i 120 minuter per uppladdning och att ladda batteriet tar 300 minuter. Den är dessutom utrustad med två dammbehållare med stora HEPA-filter, varav den ena är en kombinerad damm- och vattentank med justerbar vattenpump. .

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter
GPU

GPU från Gigabyte

Se alla produkter