Sidan innehåller annonslänkar

Cleanmate S930 Robotdammsugare

Beställ Cleanmate S930 Robotdammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cleanmate S930 Robotdammsugare inom kategorin Robotdammsugare.

Produktinformation

Med en höjd på bara 8 cm är Cleanmate S930 en otroligt kompakt Robotdammsugare som verkligen levererar ett elegant resultat efter sig. Cleanmate S930 använder ett intelligent dammdetekteringssystem för bästa möjliga resultat.

Dammsugarens rörelsemönster kartläggs, vilket i längden gör städningen snabbare och effektivare. Den för sig försiktigt runt i hemmet med hjälp av känsliga beröringssensorer och IR-sensorer.

Cleanmate S930 levereras med två sidoborstar och en stor rullborste så att även den minsta smutsen fastnar. Ställ in Cleanmate S930s rengöringsmönster så det passar in i din vardag. Det ingår magnetband som gör det möjligt att sätta upp No-Go zoner.

Det kan t.ex. vara runt hundens vattenskål så att du undviker onödiga kollisioner.

Via Cleanmate-appen kan du ställa in robotdammsugaren olika funktioner, även om du inte är hemma. Du får en otroligt effektiv och kompakt robotdammsugare som inte kommer göra dig besviken. .

Se även andra produkter från Robotdammsugare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter