Sidan innehåller annonslänkar

Wacom Cintiq Pro 16

Beställ Wacom Cintiq Pro 16 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wacom Cintiq Pro 16 inom kategorin Ritplattor.

Produktinformation

Låt din naturliga kreativitet flöda från penna till skärmNär kreativiteten slår till, vill du enkelt få liv i din vision. Därför är Wacom Cintiq Pro 16 förfinad för att göra det ännu mer bekvämt och naturligt att arbeta med.

Med förbättrad ergonomi och en intuitiv penna-på-skärmupplevelse kan du helt fördjupa dig i ditt hantverk.Förbättrad av dig Efter att ha lyssnat på feedback från våra kunder har vi förbättrat Wacom Cintiq Pro 16 för att öka ditt kreativa resultatTidsbesparande ExpressKeys™ Våra nya fysiska ExpressKeys™ är nu placerade på skärmens bakkant, så det går inte att kompromissa med skärmstorleken när du ska jobba på din duk. ExpressKeys ™ är utformad för mer effektivt arbete och hjälper dig att ge dig den tid du behöver för att lägga till den extra poleringsnivån för varje projekt.Inga fler oavsiktliga beröringar För att undvika att en avkopplande knapptryckning avbryter ditt arbetsflöde har vi förfinat skärmen för att ge dig större kontroll.

En ny knapp säkerställer att pekfunktionen bara slås på/av när du behöver den.Anslut och spelaLinking Wacom Cintiq Pro 16 till din Mac eller PC är enkelt. Allt du behöver göra är att ansluta USB-C- och HDMI-kablarna-antingen vid ditt skrivbord eller i knät.Ta en naturlig precision till varje pixel Vår 4K-skärm med bländning och Pro Pen 2 fungerar i harmoni för att skapa en helt naturlig pen-på-skärmupplevelse.

Varje strykning du gör på skärmens etsade glasyta ger dig den där realistiska känslan av penna på papper. Och med inbyggd tryckkänslighet, praktiskt taget fördröjningsfri spårning och överlägsen lutningskapacitet, ser Wacom Pro Pen 2 inte bara ut som en penna, den känns också som en.Skapa i komfort Som kreativt proffs lönar det sig att vara bekväm vid ditt skrivbord.

Det nya VESA-fästet gör att du kan montera din enhet till vårt valfria justerbara stativ (eller andra tredjepartsarmar) för förbättrat stabilt stöd för din Wacom Cintiq Pro 16. Kablarna ansluts till skärmens ovansida så att det inte finns något i vägen medan du skapar. .

Produkter från kända varumärken
Samsung mobiltelefoner

Samsung mobiltelefoner från Samsung

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter