Ris- Ångkokare

5 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Ris- Ångkokare? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Ris- Ångkokare. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Ris- Ångkokare så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Ris- Ångkokare

Hitta produkter inom kategorin Ris- Ångkokare till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Ris- Ångkokare.

Ris är frön från de enhjärtbladiga växterna Oryza sativa (asiatiskt ris) och Oryza glaberrima (Afrikanskt ris). Riskornen, även kallade risgryn, är stapelföda för hälften av jordens befolkning. Risplantan är en ettårig, cirka 1 meter hög stråväxt med långa blad och enblommiga småax i en hängande vippa. Efter vete är ris det mest odlade sädesslaget i världen. I stora delar av Asien förekommer ris i kosten mer eller mindre dagligen. Ris kan ge mat till fler människor per area än majs och vete, så i länder med tillräcklig vattentillgång för risodling är den en bra gröda för att ge mat åt många människor. Ris kan användas för att tillverka en mjölkersättning för allergiker och veganer. Rismjölken är naturligt söt och behöver därför ingen tillsats av sötningsmedel. Paddy är en handelsterm på oskalat ris.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Wilfa RC-5S Inari Riskokare