Sockerbageriet

Sockrade Blåbärs Klubbor i Kartong - 40-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Kanske ska du styra upp ett jättebarnkalas med 80 små gäster, eller om du gillar just siffran 80, eller så är det helt enkelt så att du bara ÄLSKAR sockrade blåbärsklubbor. Oavsett, har du säkert minst EN självklar anledning att klicka hem ett sånt här jättepack med just såna underbart goda nostalgiklubbor!

Sockrade Blåbärs Klubbor i Kartong är äkta retroklubbor från Sockerbageriet med smak av blåbär, med sött socker runtom. Levereras i en kartong med 80 stycken blåbärsklubbor i.

Säljs i 40-pack (en kartong).

Ingredienser Socker, vatten, citronsyra, stabiliseringsmedel E336, aromer, färgämne E120, E132.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.


Jämför produkt Sockrade Blåbärs Klubbor i Kartong - 40-pack online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sockrade Blåbärs Klubbor i Kartong - 40-pack i kategorin Retrogodis här hos oss.

Kategori: Retrogodis
Artikelnummer: 71125-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Alert

Alert kan syfta på: Alert (militärbas) – en militärbas i norra Kanada Alert – den högsta av våra vakenhetsgrader, se vakenhetsgrad.

Godis

Godis, gott, konfekt, sötsaker eller snask (gottis eller gött på vissa dialekter) är en typ av livsmedel som är avsedd enbart för njutning.