Replicas

3 Produkter
Här finns produkter i kategorin Replicas. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Replicas. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Replicas.
Filtrera varumärke
Sortera

Replicas

Hitta produkter inom kategorin Replicas till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Replicas.

Replicas är ett musikalbum från 1979 av den brittiska New Wave-gruppen Tubeway Army som leddes av Gary Numan. Albumet nådde 1:a plats på den engelska albumlistan efter att låten Are 'Friends' Electric? hade blivit etta på singellistan. Det var första gången som en synthesizer-baserad musik av en brittisk grupp blev kommersiellt framgångsrik och den banade därmed vägen för hela synthpop-genren. Dess inflytande har också märkts långt senare och i andra musikaliska genrer när artister som Marilyn Manson och Foo Fighters spelat in covers på Down in the Park och inte minst när den brittiska tjejpopgruppen Sugababes år 2001 baserade sin hitlåt Freak like me på en sampling från Are 'Friends' Electric?. År 2008 gavs albumet ut på nytt i en utökad redux-utgåva med singel b-sidor och en extra CD med tidigare, alternativa versioner av alla låtar från albumet som bonus.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Star Wars The Black Series Mandalorian Darksaber Force FX Elite Lightsaber