Sidan innehåller annonslänkar

Paketerad Blodig Hjärna


Beställ Paketerad Blodig Hjärna på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Paketerad Blodig Hjärna inom kategorin Rekvisita.

Produktinformation

En annan skulle bli äcklad, men om du ger den här hjärnan i present till seriemördarens trofésamling är det åtminstone någon som blir glad!Hjärnan?

Se gärna också

Kroppsdelar Blodiga - 4-pack

Några verklighetstrogna blodiga kroppsdelar som ser avhuggna ut är en perfekt dekoration på en halloweenfest eller en spökvandring. Vad sägs om ett finger i chipsskålen,?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Rekvisita

Rekvisita är de lösa föremål som används inom film, fotografi, teater och levande rollspel för att fylla en funktion, betona och utgöra miljön eller skapa en stämning. Generellt är föremålet möjligt att flytta, men det råder en viss godtycklighet angående vad som är rekvisita.Klassiskt dock att rekvisitan är ett av tre ting på en scen. Övriga ting på en scen är skådespelare (inklusive statister) och kulisser (kostymen kan även ha en stor del av uttrycket i en föreställning/film.) Den avdelning som har hand om rekvisita kallas för rekvisitan och personen som ansvarar för med rekvisita i en produktion kallas för rekvisitör/attributör. Summan av allt på en scen förutom skådespelare och statister kan sammanfattas med ordet dekor/scenografi, eller förr sceneri. Mycket rekvisita är dock "vardagliga" objekt. De måste dock "se bra ut" på scenen eller duken, alltså se autentiskt ut från publikens sida. Det händer att rekvisita som används i filmer säljs till personer som tyckt filmen och eller rekvistan var bra.