Sidan innehåller annonslänkar

Corsair Vengeance LPX Black 32GB (2x16GB) / 3200MHz / DDR4 / CL16 / CMK32GX4M2B3200C16

Beställ Corsair Vengeance LPX Black 32GB (2x16GB) / 3200MHz / DDR4 / CL16 / CMK32GX4M2B3200C16 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Corsair Vengeance LPX Black 32GB (2x16GB) / 3200MHz / DDR4 / CL16 / CMK32GX4M2B3200C16 inom kategorin RAM-minne.

Produktinformation

Modulhöjd 31mmVengeance LPX-minne är designat för högpresterande överklockning. Värmespridaren är gjord av rent aluminium för snabbare värmeavgivning och PCB n med åtta skikt hjälper till att hantera värme och ger överlägsen överklockningsrum.

Varje IC screenas individuellt för prestandapotential.Formfaktorn DDR4 är optimerad för de senaste Intel X99- och 100-seriens moderkort och erbjuder högre frekvenser, större bandbredd och lägre effektförbrukning än DDR3-moduler. Vengeance LPX DDR4-moduler är kompatibilitetstestade över X99- och 100-seriens moderkort för tillförlitlig snabb prestanda.

XMP 2.0-stöd för problemfri automatisk överklockning. Och finns i flera färger för att matcha ditt moderkort, dina komponenter eller bara din stil.FunktionerKompatibilitet testad över X99- och 100-seriens moderkort för tillförlitlig snabb prestandaEn del av vår uttömmande testprocess inkluderar prestanda- och kompatibilitetstest på de flesta X99- och 100-seriens moderkort på marknaden - och några få som inte är det.Designad för högpresterande överklockningVarje Vengeance LPX-modul är byggd av en åtta-lager PCB och högskärmad IC-minne.

Den effektiva värmespridaren ger effektiv kylning för att förbättra överklockningspotentialen.Värmespridaren gör att Vengeance LPX bara går bättre ... den aggressiva men ändå raffinerade formfaktorn ser bra ut i utställningssystem.Low-profile design fits in smaller spacesNär de första Mini-ITX- och Micro ATX-moderkorten för DDR4 släpps kommer Vengeance LPX att vara redo.

Se även andra produkter från RAM-minne

Snabbfilter
Sortera

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter
S

S från Microsoft

Se alla produkter