Gillette

Gillette Fusion Proglide Styler Trimmer

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Gillette Fusion Proglide Styler Trimmer online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gillette Fusion Proglide Styler Trimmer i kategorin Rakhyvlar och tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Batteridriven trimmer med utbytbart huvud. Kan användas som trimmer och med de tre olika kammarna (2, 4 och 6 mm) kan hårlängd justeras.

Trimmerhuvudet kan enkelt bytas ut mot medföljande Fusion-rakblad för en närmare rakning. Fusion-rakbladet ger även möjlighet till finjusteringar med ett precisionsblad på baksidan.

Passar med samtliga Fusion-rakblad. Levereras med trimmer, batteri (1x AA) samt rakblad. .

Se även andra produkter från Rakhyvlar och tillbehör

Snabbfilter
Sortera

Från kunskapsbanken

Gillette

Gillette kan syfta på Global Gillette – ett varumärke och företag Gillette, Wyoming – stad och huvudort i Campbell County, Wyoming, USA

Koch

Koch, även skrivet Kock, är ett efternamn som förekommer i flera länder med något varierande uttal och stavning. Det finns också med prefix som von Koch och de Kock. Den 31 december 2012 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna Koch 726 Kock 505 von Koch 67 Kokk 65 Kok 63 de Kock 17 Coch 5 Coc 2 Cock 1Totalt blir detta 1 451 personer.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.