Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 42 mm Svart

Beställ Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 42 mm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 42 mm Svart inom kategorin Pulsklockor.

Produktinformation

Withings Scanwatch – Först i världen med EKG och sömnapné-detektion i en smartklocka. Ger även dygnet-runt-data och notifikationer om hjärtat, blodsyrenivåer, sömnen och såklart inkommande samtal och sms – allt med en månads batteritid.

Dess smarta inre göms bakom en diskret hybrid-design med stilren urtavla och en tydlig PMOLED-display. Allt skyddas av tåligt safirglas och klockan styrs enkelt via kronan. .

Se gärna också

Hama Fit Watch 4910 Smartklocka Rose/Rose

Stilren och diskret smartklocka med funktioner som hjälper dig genom dagen, med allt från träning och välmående till underhållning. Mäter bland annat steg, puls, blodsyrenivåer och sömn. Se notiser direkt på handleden och navigera via det användarvänliga gränssnittet. IP68-klassningen låter dig ta med dig klockan ut i regnet eller ner i poolen. Upp till 6 dagars batteritid.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Lian Li

Se alla produkter
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter