Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 42 mm Svart

Beställ Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 42 mm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 42 mm Svart inom kategorin Pulsklockor.

Produktinformation

Withings Scanwatch – Först i världen med EKG och sömnapné-detektion i en smartklocka. Ger även dygnet-runt-data och notifikationer om hjärtat, blodsyrenivåer, sömnen och såklart inkommande samtal och sms – allt med en månads batteritid.

Dess smarta inre göms bakom en diskret hybrid-design med stilren urtavla och en tydlig PMOLED-display. Allt skyddas av tåligt safirglas och klockan styrs enkelt via kronan. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Pulsklockor från andra varumärken

Amazfit GTS 3

Pulsklockor från Amazfit

Utforska allt inom Pulsklockor från Amazfit.
Garmin Vívosmart 5 L Svart

Pulsklockor från Garmin

Utforska allt inom Pulsklockor från Garmin.
Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 38 mm Vit

Pulsklockor från Withings

Missa inga bra priser på Pulsklockor från Withings.

Se gärna också

Amazfit GTR 2e Smartklocka med always-on-display Grå

Amazfit GTR 2e är en stilren smartklocka som fyllts med flera smarta funktioner för såväl träning som till vardags. Den stora, vackra skärmen presenterar allt du kan tänkas behöva under dagen och är inramad i en diskret och slitstark aluminiumram. Perfekt för en aktiv livsstil med GPS, puls- och blodsyremätare (SpO2) för att få full koll på kroppen och hälsan. Designad för extra lång batteritid – håller igång i över 3 veckor per laddning!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023