Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 38 mm Vit

Jämför produkt Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 38 mm Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Withings Scanwatch Smartklocka med klassisk urtavla 38 mm Vit i kategorin Pulsklockor här hos oss.

Produktinformation

Withings Scanwatch – Först i världen med EKG och sömnapné-detektion i en smartklocka. Ger även dygnet-runt-data och notifikationer om hjärtat, blodsyrenivåer, sömnen och såklart inkommande samtal och sms – allt med en månads batteritid.

Dess smarta inre göms bakom en diskret hybrid-design med stilren urtavla och en tydlig PMOLED-display. Allt skyddas av tåligt safirglas och klockan styrs enkelt via kronan. .

Se gärna också

Garmin Vívosmart 5 S/M Svart

Vattentätt aktivitetsarmband med tydlig touch-display. Håller koll på steg, distans, sömn, kalorier och stressnivå. Med en automatisk sömnanalysator som mäter din sömnkvalitet och ger dig tips på hur du kan förbättra den. Mäter även din andning och beräknar din fysiska ålder – ett perfekt sätt att bli motiverad till att röra på sig mer! Ansluts till Garmin Connect (iOS/Android) för att spara data, sätta dagliga mål och se all dina uppnådda aktiviteter. Batteritid: upp till 7 dagar.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från ASUS

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter