Sidan innehåller annonslänkar
Palmer Agencies Ltd

Animerad Läskig Fågelskrämma Prop

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Att mötas av denna fågelskrämma en mörk oktobernatt är ingenting att rekommendera. Innan du vet ordet av det så rycker fågelskrämman upp sitt skräckinjagande huvud, skriker till och återgår till sin ursprungliga position. Ett perfekt medel att använda sig av när man vill skrämma livet - bokstavligt talat - ur sinavänner och ovänner.

Animerad Läskig Fågelskrämma Prop är en halloweendekoration som fungerar lika bra inomhus som utomhus. Fågelskrämman är väldigt välgjord och ser precis ut som en riktig skrämma. Frågelskrämman reagerar på rörelse vilket betyder att när någon kommer i närheten börjar den låta och rycker upp sitt huvud. Propen är också kompatibel med step pads. Tål dessutom olika temperaturer vilket gör att den klarar av både inomhus- och utomhusklimat.

Du hänger enkelt upp propen på en krok eller på någon typ av påle. Du väljer själv vad som blir bäst.

  • Material: ABS, polyester,metall
  • Mått: 139 x 38 cm stor
  • Drivs via batterier och adapter
  • Adapter medföljer ej
  • Drivs via 4 x AA-batterier (medföljer ej)
  • Inkl. bruksanvisning

Jämför produkt Animerad Läskig Fågelskrämma Prop online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Animerad Läskig Fågelskrämma Prop i kategorin Props här hos oss.

Kategori: Props
Artikelnummer: 57703-1
Visa fler