Sidan innehåller annonslänkar

Viewsonic Portabel projektor M2e

Beställ Viewsonic Portabel projektor M2e på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viewsonic Portabel projektor M2e inom kategorin Projektorer.

Produktinformation

Med Full HD, HDR och automatisk bildinställning har det aldrig varit enklare att skapa en bioupplevelse av just ditt favoritinnehåll. Projektorn känner automatisk av vart i rummet den är placerad i förhållande till ytan den projicerar på och anpassar därefter bilden för bästa möjliga resultat.

Med inbyggd appbutik för att ladda ner appar som Netflix och YouTube och med integrerade högtalare från Harman Kardon har du även ljudet på din sida. Går att använda som extern ljudkälla, eller parkopplas till andra trådlösa högtalare, för att skruva upp ljudet ytterligare. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Datorskärmar

Datorskärmar från Asus

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter