Viewsonic Portabel projektor M1 Mini Plus

Beställ Viewsonic Portabel projektor M1 Mini Plus på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viewsonic Portabel projektor M1 Mini Plus inom kategorin Projektorer.

Produktinformation

Den portabla bioupplevelsen som ryms i din bakficka. Med ett integrerade ställ som kan justeras i en mängd olika vinklar och inbyggt appbutik för att ladda ner appar som Netflix och YouTube.

Med inbyggda högtalare från JBL har du även ljudet på din sida. Går att använda som extern ljudkälla eller parkopplas till andra trådlösa högtalare, för att skruva upp ljudet ytterligare.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Projektorer från andra varumärken

Viewsonic Portabel projektor M2e

Projektorer från Viewsonic

Missa inga bra priser på Projektorer från Viewsonic.
Asus ZenBeam L2 Portabel Projektor

Projektorer från Asus

Se vad Asus har inom Projektorer.

Se gärna också

Anker Nebula Capsule II Mini-projektor

Anker Nebula Capsule II är en portabel DLP-projektor som gör det möjligt att ta med dig bion vart du vill! Android TV med lättanvänt gränssnitt och stöd för alla vanliga streaming-appar som Netflix, Viaplay och SVT play. Styr allt från fjärrkontrollen, mobilen eller via Google Assistant tack vare inbyggd mikrofon. Helt portabel med högtalare som levererar kraftfullt stereoljud och inbyggt batteri som räcker till även de längsta filmerna!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023