Sidan innehåller annonslänkar

Acer PV11a

Jämför produkt Acer PV11a online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Acer PV11a i kategorin Projektor här hos oss.

Produktinformation

Acer PV11aTa med dig projektorn i farten med den bärbara PV11a-projektorn. Den här projektorn är utrustad med en snygg läderrem och en inbyggd högtalare, vilket gör den perfekt om du vill titta på innehåll när du campar eller är ute i naturen.• Upplösning FWVGA (854 x 480)• Kontrast 1,0001• Bildförhållande 169 (Naturlig), 43 (Kompatibel)• Projektionsavstånd 1.3 (70@2m)• Ljusstyrka 100 lm (Standard), 54 lm (ECO, Battery)• Litium Ion Batteri Li-ion (3.7V, 5200mAh)• WiFi IEEE 802.11a/b/g/n/acEn bärbar hemmabio i handstorlekMiljövänlig LED-ljuskällaÖkad säkerhet och mer miljövänlig.

Skapa mindre avfall med en kvicksilverfri LED-ljuskälla.Ljusstyrka på 100 lumen (ANSI)Den här bärbara projektorn är perfekt för underhållning i farten i mörkare miljöer, som när du campar eller är ute i naturen.Smart projektorTack vare det användarvänliga gränssnittet på de smarta AOPEN-projektorerna är det enklare än någonsin att projicera trådlöst – Det tar bara några sekunder innan du tittar på dina favoritfilmer och -tv-program eller lyssnar på din favoritmusik.Otroligt lätt att ha med sigHa roligt var som helst, när som helst eller håll presentationer på resande fot med denna kompakta projektor i fickformat.Inbyggd högtalareNjut av ditt innehåll var som helst – utan att behöva ta med dig en extra högtalare. Ange tonen med fylligt levande ljud från den inbyggda högtalaren och se till att filmerna blir levande, låtarna får mer djup och spelen blir mer engagerande.Hopfällbart stativDu kan använda det praktiska inbyggda stativet till att justera och projicera innehåll i ännu fler vinklar – till och med i taket.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Projektor från andra varumärken

Upp till 41% rabatt
Acer ApexVision 4K L811

Projektor från Acer

Se vad Acer har inom Projektor.
Samsung The Freestyle

Projektor från Samsung

Utforska allt inom Projektor från Samsung.
Nebula Cosmos Laser 4K

Projektor från Anker

Här har vi samlat Projektor från Anker.
Upp till 6% rabatt
EPSON EH-TW6150 Projektor

Projektor från Epson

Utforska allt inom Projektor från Epson.
Optoma UHD55

Projektor från OPTOMA

Se produkter inom Projektor från OPTOMA.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023