Projektor Tillbehör

3 Produkter
Artiklar från Projektor Tillbehör finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Projektor Tillbehör. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Projektor Tillbehör

Hitta produkter inom kategorin Projektor Tillbehör till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Projektor Tillbehör.

Projektor är en apparat som används för att visa stora bilder genom att ett objektiv projicerar en belyst bild på en filmduk. Projektorn riktas mot en duk eller vägg och på den avtecknas bilden. Projektorer används på biografer (filmprojektorer), men även ibland som ersättning för bildskärmar till datorer. Det finns även overheadprojektorer (OH-projektor eller stordiaprojektor) samt diaprojektorer för diabilder. Episkop är en projektor som inte kräver en genomskinlig bild, utan kan projicera till exempel en boksida på en duk. I filmprojektorer på biografer används huvudsakligen 35 mm film, men även 70 mm film förekommer. För amatör- och skolbruk fanns tidigare 16 mm-projektorer samt för amatörfilmare används även 8 mm-projektorer (tidigare även bland annat 9,5 mm).

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Formovie Dice Projektor