Sidan innehåller annonslänkar

ASUS ROG Strix LC / 360mm

Beställ ASUS ROG Strix LC / 360mm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ASUS ROG Strix LC / 360mm inom kategorin Processorkylare.

Produktinformation

ROG Strix LC 360 allt-i-ett CPU-vätskekylare med Aura Sync RGB, och addressable RGB ROG 120 mm radiatorfläktar- ROG-utformade radiatorfläktar för optimerat luftflöde och statiskt tryck- Individuellt adresserbar RGB-belysning och pumplock med NCVM-beläggning som accentuerar den eleganta, moderna estetiken- Utformad för att komplettera ROG-moderkort och sätta det i fokus på ditt bygge- Förstärkta slangar för ökad hållbarhetROG Strix LC RGB högpresterande CPU-vätskekylare är perfekta för RGB-entusiaster. De har samma slutna loopdesign som vår Strix LC-serie, men med den extra fördelen som finns hos adresserbara RGB-radiatorfläktar - så att du kan frigöra den fulla potentialen i din olåsta Intel- eller AMD-processor, medan du ytterligare förstärker ditt bygge med fantastiska flerfärgade belysningseffekter.

Strix LC RGB-kylarna har prestandan, funktionerna och stilen du förväntar dig av ROG, och är redo att bli en viktig del av ditt spelsystem.Utstråla din spelidentitetMed den ikoniska ROG-logotypen och slash-cut-mönster på pumphuset som strålar med Aura RGB-belysning, addressable ROG Strix LC-seriens kylare en pulserande explosion av färg och elegant stil i hjärtat av ditt datorbygge. Ljusfärger och effekter kan anpassas för att matcha ditt systems färger, vilket ger ett enhetligt utseende som är helt ditt eget. .

Se även andra produkter från Processorkylare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter