Sidan innehåller annonslänkar

ASUS ROG Ryujin II 360

Beställ ASUS ROG Ryujin II 360 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten ASUS ROG Ryujin II 360 inom kategorin Processorkylare.

Produktinformation

ASUS ROG Ryujin II 360• Sjunde generationens Asetek-pump levererar exceptionell kylning och minimalt ljud med en operativ räckvidd från 840 varv/min.• 3,5" LCD-skärm för systemstatistik i realtid och personliga logotyper eller animationer• Kvalitet Noctua Industrial PPC PWM-fläktar levererar högt luftflöde och minimalt ljud• Inbyggd pumpfläkt som hjälper till att kyla VRM- och M.2-området• Förstärkta rör med hylsor för ökad hållbarhet• Designad för att matcha ROG-moderkort, i hjärtat av ditt byggeFlaggskeppet ROG Ryujin II allt-i-ett-kylare levererar ultimat termisk prestanda för spelare som letar efter det absolut bästa. Med en 7e generationens Asetek-pump, Noctua Industrial PPC-kylarfläktar och en inbyggd fläkt för CPU-sockelområdet, utnyttjar den både vatten och luft för att ge otroliga kylmöjligheter.

Och med en LCD-panel som visar systemstatistik och anpassningsbar grafik blir ROG Ryujin II hjärtat i ditt system.LCD-anpassning3,5-tums LCD-panelen på ROG Ryujin II är den största LCD-skärmen på en AIO-kylare i branschen och ger dig möjligheten att anpassa ditt system med egna bilder och animationer.PrestandaFör att övervinna de termiska utmaningarna med de senaste flerkärniga processorerna erbjuder ROG Ryujin II Noctua iPPC-2000 PWM kylarfläktar av industrikvalitet som ger hög prestanda och minimalt brus.Luftflöde 71,6cfmFläkthastighet 2 000rpmH 2 O Lufttryck 3,94mmFläktljud 29,7dB(A)Omfattande kompatibilitetROG Ryujin II-serien är kompatibel med ett brett utbud av Intel®- och AMD-moderkortsplattformar, vilket ger dig flexibiliteten att para ihop den med den processor du föredrar. Den levereras också med 380 mm-slang för att göra montering och kabeldragning enklare..STÖD FÖR CPU-SOCKETIntel®LGA 1700, 1200, 115X, 2011, 2011-3, 2066AMDAM5, AM4, TR4/sTRX4​ * monteringsfästet levereras med ett TR4/sTRX4-processorpaket .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter