Sidan innehåller annonslänkar

Organzapåsar - Guld


Jämför produkt Organzapåsar - Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Organzapåsar - Guld i kategorin Presentinslagning här hos oss.

Produktinformation

Ge bort en present i en fin liten påse och nu kan du till och med matcha presenten med färgen på påsen. Perfekt när du till exempel vill överraska dina gäster med? .

Se gärna också

Presentpapper Silver Shine

Vad sägs om ett enkelt, klassiskt och glamouröst inslagningspapper i silvrig färg? Passar lika bra att slå in julklappar med som att slå in doppresenter och födelsedagsgåvor.Presentpapper?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.