Sidan innehåller annonslänkar

Organzapåsar - Blå


Beställ Organzapåsar - Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Organzapåsar - Blå inom kategorin Presentinslagning.

Produktinformation

Ge bort en present i en fin liten påse och nu kan du till och med matcha presenten med färgen på påsen. Perfekt när du till exempel vill överraska dina gäster med? .

Se gärna också

Presentpåse Vampirina Party

Vampirina är den nya tjejen i stan. Efter att ha flyttat från Transylvania till Pennsylvania, försöker Vee och hennes familj anpassat sig efter sitt liv som vampyr i stan. Presentpåse?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Blå

Blå är en av de traditionella spektralfärgerna och karakteriseras av kort våglängd. Det blåa färgområdet omfattar en mängd olika nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är blå en av sex elementarfärger och har beteckningen B. I RGB-systemet för additiv färgblandning är blå (B) en av de tre primärfärgerna. Blått är färgen hos himmel och vatten men är för övrigt ovanligt i naturen. I västerländsk symbolik representerar blått ofta tro och trofasthet, och i svensk politik står blått för borgerlighet.