Sidan innehåller annonslänkar
Mikamax

Snugs Fleecefilt - Blå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Snugs Fleecefilt är som en filt borde vara - med armar! Javisst, med denna härliga filt kan du ligga ihopmyst, precis som under en vanlig filt, och dricka te, fippla med mobilen eller sträcka dig efter godisskålen utan att slita upp filten. En smart uppfinning för alla soffmysare där ute!

Snugs Fleecefilt levereras styckvis, är tillverkad i ett fleecematerial, kommer i storleken One size för vuxna och finns i två olika färger Blå och beige. Fleecefilten har armar och mäter cirka 140 x 180 cm stor. Filten kan tvättas i tvättmaskin och passar både vuxna och barn om barnen gillar over size.

  • Material Fleece (100% polyester)
  • Antal 1-pack
  • Färg Blå, beige
  • Storlek One size vuxen
  • Kan tvättas i tvättmaskin
  • Mått 140 x 180 cm
  • Mått förp 30 x 27,5 x 10 cm

Jämför produkt Snugs Fleecefilt - Blå online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Snugs Fleecefilt - Blå i kategorin Present Till Pappa här hos oss.

Kategori: Present Till Pappa
Artikelnummer: 69952-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Blå

Blå är en av de traditionella spektralfärgerna och karakteriseras av kort våglängd. Det blåa färgområdet omfattar en mängd olika nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är blå en av sex elementarfärger och har beteckningen B. I RGB-systemet för additiv färgblandning är blå (B) en av de tre primärfärgerna. Blått är färgen hos himmel och vatten men är för övrigt ovanligt i naturen. I västerländsk symbolik representerar blått ofta tro och trofasthet, och i svensk politik står blått för borgerlighet.

Present

En present är en gåva man får av, eller ger till, någon annan, vanligen en bekant. Exempel är födelsedagspresenter på födelsedagen, julklappar på julen och Mors dag- eller Fars dag-present. Presenter är vanligtvis förpackade och inslagna i presentpapper, som ofta är färgat och dekorerat. Det finns även presentaskar med motiv. Detta för att mottagaren inte omedelbart ska se vad gåvan består av. Ibland är presenten omsluten av ett presentsnöre eller presentband med en rosett eller spiral. Allt detta för att skapa ett utdraget spänningsmoment. Vanligtvis fästs även ett kort eller en etikett på presenten med en hälsning, antingen ett tryckt eller ett handgjort.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.