Sidan innehåller annonslänkar
Mikamax

Snugs Deluxe Fleecefilt - Röd

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tröttsamt det är när man precis kurrat ned sig framför en härlig film, och så ringer i telefonen som ligger på vardagsrumsbordet samtidigt som det börjar klia på näsan och din nyfödda bebis kittlar dig under fötterna. Ja, då behöver man sina armar. Med denna Snug Deluxe Fleecefilt kan du mysa precis som vanligt samtidigt som du har tillgång till dina armar. Smart va?

Snugs Deluxe Fleecefilt är ett måste för alla mammor, pappor, flickor och pojkar där ute som vill ta sitt soffmys till nästa nivå. Fungerar precis som en filt, fast med ärmar så att du kan göra dina armsysslor samtidigt som du ligger och värmer din kropp. Filten kommer i ett fleecematerial i storleken One size för vuxna, men den passar också barn om man gillar over size. Hela snugen mäter 215 x 150 cm stor och kan tvättas i tvättmaskin (läs tvättlapp innan).

  • Material Fleece (100% polyester)
  • Antal 1-pack
  • Färg Röd, Brun
  • Storlek One size vuxen
  • Kan tvättas i tvättmaskin
  • Mått 215 x 150 cm
  • Mått förpackning 33,5 x 28,5 x 15,5 cm

Jämför produkt Snugs Deluxe Fleecefilt - Röd online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Snugs Deluxe Fleecefilt - Röd i kategorin Present Till Pappa här hos oss.

Kategori: Present Till Pappa
Artikelnummer: 69950-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Röd

Röd är en färg i det lägsta frekvensområdet för synligt ljus och är en av de sju allmänt accepterade spektralfärgerna. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är röd en av sex elementarfärger och har beteckningen R. I RGB-systemet för additiv färgblandning är röd (R) en av de tre primärfärgerna. I de flesta praktiska sammanhang är "röd" inte en enskild färg utan ett färgområde med många olika röda färger/nyanser. Röd övergår mot orange vid ca 640 nanometer (nm) av monokromatiskt ljus och övergår mot infrarött vid drygt 700 nm. Rött används ofta som signal- och symbolfärg och röda färger brukar förknippas med starka känslor, kraft och energi. I den västerländska kulturen kan rött till exempel symbolisera både kärlek, synd och revolution och i asiatisk kultur symboliserar rött ofta lycka, glädje och framgång.

Present

En present är en gåva man får av, eller ger till, någon annan, vanligen en bekant. Exempel är födelsedagspresenter på födelsedagen, julklappar på julen och Mors dag- eller Fars dag-present. Presenter är vanligtvis förpackade och inslagna i presentpapper, som ofta är färgat och dekorerat. Det finns även presentaskar med motiv. Detta för att mottagaren inte omedelbart ska se vad gåvan består av. Ibland är presenten omsluten av ett presentsnöre eller presentband med en rosett eller spiral. Allt detta för att skapa ett utdraget spänningsmoment. Vanligtvis fästs även ett kort eller en etikett på presenten med en hälsning, antingen ett tryckt eller ett handgjort.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.