Sidan innehåller annonslänkar

Jackery Solar Saga 100W

Jämför produkt Jackery Solar Saga 100W online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Jackery Solar Saga 100W i kategorin Powerstations här hos oss.

Produktinformation

Med den miljövänliga Jackery SolarSaga 100W kan du skapa ett portabelt solgeneratorsystem vart du än går med den kompatibla laddningsstationen Jackery Explorer (240/500/1000). Täckt av monokristallina kiselsolceller, använder solpanelen flerskiktscellteknik för att generera energi från solljuset och prestera bättre med högre omvandlingseffektivitet på upp till 23 % än andra konventionella paneler.

Solpanelen är praktiskt med sina justerbara och vikbara stöd så att du kan placera den på ett stadigt underlag samtidigt som du följer solskenet. Den har ett ETFE-laminerat fodral som erbjuder vädertåligt skydd för att förlänga solpanelens hållbarhet och livslängd.

SolarSaga 100W är även vattenresistent med IP65 för att skyddas mot vattenstänk. Miljövänlig och ren energikraft Med Jackery SolarSaga 100W kan du skapa ett solgeneratorsystem som du kan bära med dig var du än går med den portabla laddningsstationen Jackery Explorer (240/500/1000).

Tillsammans är dessa produkter idealiska för friluftsliv och oväntade strömavbrott. Ladda dina enheter på ett miljövänligt sätt.

Jackery SolarSaga 100W genererar mer energi och presterar bättre än konventionella paneler i varmt väder. Täckt av monokristallina kiselsolceller, använder solpanelen flerskiktscellteknik för att generera energi från solljuset och presterar bättre med högre omvandlingseffektivitet på upp till 23 % än andra konventionella paneler.

Enkel och smidig installation Du kan placera din SolarSaga 100W på ett stadigt underlag tack vare dess justerbara och vikbara inbyggda stöd som gör det lättare för solpanelen att följa solskenet. Du är bara några sekunder från installationen och från att fånga energi från solen till din portabla laddningsstation (Jackery Explorer).

Solpanelen är lätt att bära med sitt TBE-gummihandtag och 4,7 kg som gör att du enkelt kan genomföra dina äventyr utan problem. För att göra det ännu mer praktiskt har solpanelen blixtlåsfickor för att hålla och täcka sladdar.

SolarSaga 100W har en USB-C-utgångsport och en USB-A-utgångsport, som gör att du kan ladda två små enheter samtidigt direkt från solpanelen. Ge dina enheter energi med solens kraft! Hållbar och vattenresistent SolarSaga 100W är utrustad med ett slitstarkt ETFE-laminerat fodral för att skydda solpanelen mot olika väderförhållanden vilket ökar solpanelens hållbarhet och livslängd

Dessutom är solpanelen IP65 vattenresistent för att skyddas mot vattenstänk. Tänk på att du inte ska placera solpanelen direkt under regn.

Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter