Sidan innehåller annonslänkar

Ecoflow Solpanel - 220W

Beställ Ecoflow Solpanel - 220W på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ecoflow Solpanel - 220W inom kategorin Powerstations.

Produktinformation

Ecoflow Solpanel 220WDriv dina vardagsapparater hemma och utanför elnätet med hållbar solenergi.• Samla in mer energi med en två-i-ett bifacial design• Slitstarkt härdat glas som är byggt för att hålla• Upp till 23 % konverteringsfrekvens• Självbärande med justerbar vinkel• Slitstarkt med IP68 vattentät klassificeringMer energi med en två i ett bifacial design.EcoFlows 220W Bifacial Portable Solar Panel är två i ett. Med en 220 W primärsida och en 155 W-sida på baksidan för omgivande ljus kan du fånga upp till 25 % mer solenergi och ladda din bärbara kraftstation ännu snabbare.Byggt för att hålla.Det tunna, härdade glaset i ett stycke gör det fem gånger hårdare än jämförbara paneler med halva tjockleken av traditionellt härdat glas.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Dammsugare  Rengöring

Dammsugare Rengöring från Dreame

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter