Sidan innehåller annonslänkar

Outriders (PS5)


Jämför produkt Outriders (PS5) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Outriders (PS5) i kategorin PlayStation 5 här hos oss.

Produktinformation

Demo ute nu https://outriders.square-enix-games.com/en-gb/demoOutriders är ett samarbetsbaserat skjutspel med rollspelsinslag för 1–3 spelare som utspelar sig i ett mörkt och desperat science fiction-universum. Mänskligheten går mot sitt slut i skyttegravarna på Enoch, och det är upp till dig att skapa din egen Outrider och ge dig ut på en resa över den fientliga planeten.

Med en omfattande och inlevelsefull berättelse som utspelar sig i en innehållsrik värld kommer du att ta dig från slummen och de sönderfallande städerna i First City till skogar, berg och öken i jakt på en mystisk signal. Med intensiva strider med våldsamma krafter och en arsenal full av galna vapen och utrustningsuppsättningar erbjuder Outriders oändligt antal timmar med underhållning från en av de bästa utvecklarna av skjutspel – People Can Fly.FÖRBESTÄLL NU FÖR ATT SÄKRA DAY ONE EDITION*Day One Edition innehåller- Spelet OUTRIDERS- Hell’s Rangers-utrustningsuppsättningarna- Hell’s Rangers-arsenalen med 11 unika vapen- Hell’s Rangers-fordonsmoddar och -dekaler*Gäller så länge lagret räckerPriset är ett placeholderpris som med största sannolikhet kommer att ändras närmare release. .

Playstation

Sony Playstation (PS1 eller PS) är en CD-baserad TV-spelskonsol tillverkad av Sony och introducerad i Japan den 3 december 1994. Vid utvecklingen hade konsolen kodnamnet "Playstation X", där förkortningen PSX i vissa fall levt kvar. Denna spelkonsol blev en succé och såldes i mer än 100 000 exemplar redan första veckan och fram till och med juni 2005 hade 100 miljoner Playstation-enheter levererats.

Från kunskapsbanken

1151

1151 (MCLI) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Square

Square Co., Ltd. var ett japanskt datorspelsföretag, grundat september 1986 av Masafumi Miyamoto. 2003 slog sig företaget samman med den forna konkurrenten Enix och blev en del av Square Enix. Företaget låg bakom kända spel som Final Fantasy, Chrono Trigger och Secret of Mana.

Enix

Enix, japanska エニックス, var ett japanskt företag som producerade japanska TV-spel och manga. Företaget grundades av Yasuhiro Fukushima den 22 september 1975, då med namnet Eidansha Boshu Service Center (株式会社営団社募集サービスセンター, Kabushiki Gaisha Eidansha Boshū Sābisu Sentā). År 1982 bytte de namn till Enix. De är mest kända för sina spel till Super Nintendo som Terranigma och Soul Blazer. De har även fått mycket beröm för sin manga Fullmetal Alchemist. 1 april 2003 slog Enix ihop sig med Square och bildade Square Enix.