God of War Ragnarök Collector´s Edition (PS5/PS4)

Beställ God of War Ragnarök Collector´s Edition (PS5/PS4) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten God of War Ragnarök Collector´s Edition (PS5/PS4) inom kategorin PlayStation 5.

Produktinformation

Följ med på en episk och känslosam resa när Kratos och Atreus kämpar med att hålla sig kvar och släppa taget. Det har gått några år sedan fimbulvintern började.

Kylan biter alltjämt i Midgård. Kratos och Atreus gör sitt bästa för att hålla sig gömda efter att ha försökt stoppa den kommande undergången.

Varje dag övar de inför det oundvikliga och letar sätt att förändra ödet på, vad de än må vara. Atreus försöker få ordning på de ledtrådar hans mor lämnat efter sig för att lista ut sin roll i det kommande kriget.

Samtidigt kämpar Kratos med sin sons vilja att lära sig mer om sin identitet, eftersom den kommer att föra dem till de hämndlystna asarna. Om det händer kommer de komma allt närmare att upprepa det förflutnas blodiga misstag.

Tillsammans ger sig far och son djupt in i de nio världarna medan Asgårds styrkor rustar för krig. De kommer att utforska otroliga mytologiska landskap och ställas mot fornnordiska gudar och monster.I takt med att hotet om Ragnarök kommer allt närmare blir Kratos och Atreus tvungna att välja mellan sin egen säkerhet eller världarnas...

De som trotsar ödet Atreus söker kunskap för att hjälpa honom förstå profetian om Loke och sin roll i Ragnarök. Kratos måste välja mellan att bli förlamad av rädslan för att upprepa sina misstag eller bryta sig loss från sitt förflutna för att vara den far Atreus behöver.

Krigets vapen Leviathan Axe, Blades of Chaos och Guardian Shield återvänder tillsammans med en mängd nya förmågor för både Kratos och Atreus. Kratos spartanfärdigheter sätts på prov som aldrig förr när han kämpar för att skydda sin familj från fiender i de nio världarna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Hörlurar

Hörlurar från Sony

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
AMD

AMD från MSI

Se alla produkter