Produkter från Plattformsspel

13 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Plattformsspel? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Plattformsspel. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Plattformsspel så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Plattformsspel

Hitta produkter inom kategorin Plattformsspel till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Plattformsspel.

Plattformsspel är en genre inom tv- och datorspel där spelaren styr en spelfigur mellan olika plattformar. För att ett spel ska klassas som plattformsspel ska man själv styra hoppen och det ska vara möjligt att ramla ner eller missa hoppen. Den vanligaste gemensamma nämnaren för plattformsspelen är en hoppknapp. Spel där hoppen sker automatiskt räknas inte till denna genre. Den mest kända karaktären inom genren är Nintendos Super Mario, som är hjälten i spel som Donkey Kong och Super Mario Bros. Bolaget Sega har även skapat några kända karaktärer: Wonder Boy, som var en populär figur i arkadhallarna under den andra halvan av 1980-talet och då uppträdde i titlarna Wonder Boy, Wonder Boy in Monster Land och Wonder Boy III - Monster Lair, samt Sonic the Hedgehog, som uppträtt i en rad olika spel till samtliga av Segas spelkonsoler.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Yooka Laylee