Philips Hue Xamento M Hue Ceiling Lamp - Black

Jämför produkt Philips Hue Xamento M Hue Ceiling Lamp - Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Philips Hue Xamento M Hue Ceiling Lamp - Black i kategorin Philips Hue här hos oss.

Produktinformation

Skapa nytt liv i ditt badrum med Philips Hue Xamento, en serie lampor som är speciellt utformade för att ge dig fantastiskt ljus i badrummet. Denna runda taklampa i svart har en subtil och modern design som passar in i alla hem.

Den ger både ett dekorativt uppåtriktat ljussken och en bred, jämn nedåtriktad belysning som enkelt lyser upp medelstora rum. Med White and color ambiance kan du anpassa belysningen till varje daglig rutin och varje tillfälle.

Välj mellan 16 miljoner färger och justera ljusets intensitet, temperatur och nyans. Använd olika ljusscener för att förvandla badrummet till ett lyxigt spa när du vill njuta av ett bad på en avkopplande söndag, och låt ljuset från en tropisk ö hjälpa dig att varva ner efter en lång dag på jobbet.

Rätt belysning är särskilt viktigt under de skiftande och mörka årstiderna i Norden. Använd färgat ljus för att skapa den rätta stämningen, välj kallt vitt ljus för att ge dig energi en mörk vintermorgon och ställ in en varm gyllene ton för dina badrumsrutiner på kvällen innan du går och lägger dig.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Philips Hue från andra varumärken

Upp till 21% rabatt
Philips Hue Fair Taklampa BT / 39W - Svart

Philips Hue från Philips Lighting

Visa produkter inom Philips Hue från Philips Lighting.
Philips Hue Gradient Signe Table Oak EU/UK

Philips Hue från Philips

Se vad Philips har inom Philips Hue.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023