Philips Hue Xamento M Hue Ceiling Lamp - Black

Beställ Philips Hue Xamento M Hue Ceiling Lamp - Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Philips Hue Xamento M Hue Ceiling Lamp - Black inom kategorin Philips Hue.

Produktinformation

Skapa nytt liv i ditt badrum med Philips Hue Xamento, en serie lampor som är speciellt utformade för att ge dig fantastiskt ljus i badrummet. Denna runda taklampa i svart har en subtil och modern design som passar in i alla hem.

Den ger både ett dekorativt uppåtriktat ljussken och en bred, jämn nedåtriktad belysning som enkelt lyser upp medelstora rum. Med White and color ambiance kan du anpassa belysningen till varje daglig rutin och varje tillfälle.

Välj mellan 16 miljoner färger och justera ljusets intensitet, temperatur och nyans. Använd olika ljusscener för att förvandla badrummet till ett lyxigt spa när du vill njuta av ett bad på en avkopplande söndag, och låt ljuset från en tropisk ö hjälpa dig att varva ner efter en lång dag på jobbet.

Rätt belysning är särskilt viktigt under de skiftande och mörka årstiderna i Norden. Använd färgat ljus för att skapa den rätta stämningen, välj kallt vitt ljus för att ge dig energi en mörk vintermorgon och ställ in en varm gyllene ton för dina badrumsrutiner på kvällen innan du går och lägger dig.

Se även andra produkter från Philips Hue

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Förbrukning

Förbrukning från HP

Se alla produkter
VR-Headset

VR-Headset från HTC

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter