Philips Hue White and Color Ambience Gradient Signe golvlampa / Vit

Jämför produkt Philips Hue White and Color Ambience Gradient Signe golvlampa / Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Philips Hue White and Color Ambience Gradient Signe golvlampa / Vit i kategorin Philips Hue här hos oss.

Produktinformation

Enkel smart belysningDen tonande golvlampan Signe smälter inte bara in med inredningen tack vare den slimmade, eleganta vita designen utan den blandar också flera färger som målar väggarna med ett unikt ljus.Oändliga möjligheter• Synkronisera dina medier med smart belysningEnkel smart belysning• Styr upp till 10 ljuskällor med Bluetooth-appen• Styr lamporna med din röst*• Skapa en personlig upplevelse med färggrann smart belysning• Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus• Få tillgång till alla smarta funktioner med Hue Bridge• Dynamiska ljusscener• Blanda färger sömlöstSynkronisera dina medier med belysningenMed Hue Sync-appen och Hue Bridge kan du ta din underhållning till nästa nivå. Omge dig med Philips Hue-belysning och sätt på en film, lite musik eller ett spel och njut sedan av hur din belysning återspeglar färgerna och rytmen.Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appenMed Hue Bluetooth-appen kan du styra dina smarta Hue-ljuskällor i ett enskilt rum i ditt hem.

Lägg till upp till 10 smarta ljuskällor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.Skapa en personlig upplevelse med färggrann smart belysningFörvandla ditt hem med över 16 miljoner färger, och skapa rätt atmosfär för alla situationer på ett ögonblick. Med ett knapptryck kan du skapa feststämning för ett party, förvandla ditt vardagsrum till biograf, lyfta fram din heminredning med färgaccenter, och mycket mer.Styr lamporna med din röst*Philips Hue fungerar med Amazon Alexa och Google Assistant när den paras med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet.

Enkla röstkommandon låter dig styra enskilda eller flera ljuskällor i ett rum.Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljusDessa ljuskällor och ljusarmaturer ger olika nyanser av varmvitt till kallvitt ljus. Med fullständig dimbarhet från ljust till dämpat nattljus kan du ställa in dina ljuskällor till den perfekta nyansen och ljusstyrkan för dina dagliga behov.Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue BridgeLägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner.

Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet. Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup.

Styr din belysning när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och smarta strömbrytare.Dynamiska ljusscenerFörstärk atmosfären vid speciella stunder med levande belysning.Använd dynamiska scener för att skapa den perfekta stämningen för alla tillfällen.Blanda färger sömlöstSkapa en sömlös blandning av flera ljusfärger samtidigt i en enda ljuskälla. Färgerna flyter samman på ett naturligt sätt och lyser upp väggen vilket skapar en unik effekt. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Philips Hue från andra varumärken

Upp till 21% rabatt
Philips Hue Fair Taklampa BT / 39W - Svart

Philips Hue från Philips Lighting

Visa produkter inom Philips Hue från Philips Lighting.
Philips Hue Gradient Signe Table Oak EU/UK

Philips Hue från Philips

Se vad Philips har inom Philips Hue.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023