Philips Hue White and Color Ambience Gradient Signe golvlampa / Oak

Beställ Philips Hue White and Color Ambience Gradient Signe golvlampa / Oak på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Philips Hue White and Color Ambience Gradient Signe golvlampa / Oak inom kategorin Philips Hue.

Produktinformation

Smidig och smart belysningVakna till morgonsolen som stiger när det passar dig. Med en träliknande bas, slank design och en strålande blandning av färgglatt ljus är den här golvlampan både en uttrycksfull och diskret inredningsdetalj för ditt sovrum.Enkel smart belysning• Skapa en personlig upplevelse med färggrann smart belysning• Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus• Dynamiska ljusscener• Blanda färger sömlöst• Vakna till morgonsolens färgerFörvandla ditt hem med över 16 miljoner färger, och skapa rätt atmosfär för alla situationer på ett ögonblick.

Med ett knapptryck kan du skapa feststämning för ett party, förvandla ditt vardagsrum till biograf, lyfta fram din heminredning med färgaccenter, och mycket mer.Dessa ljuskällor och ljusarmaturer ger olika nyanser av varmvitt till kallvitt ljus. Med fullständig dimbarhet från ljust till dämpat nattljus kan du ställa in dina ljuskällor till den perfekta nyansen och ljusstyrkan för dina dagliga behov.Förstärk atmosfären vid speciella stunder med levande belysning.

Använd dynamiska scener för att skapa den perfekta stämningen för alla tillfällen.Skapa en sömlös blandning av flera ljusfärger samtidigt i en enda ljuskälla. Färgerna flyter samman på ett naturligt sätt och lyser upp väggen vilket skapar en unik effekt.Låt din Philips Hue gradientbelysning väcka dig med gryningens färger.

Även om solen inte har gått upp ännu kan du vakna behagligt med hjälp av en Vakna-automatisering inställd på Soluppgång. Belysningen tänds i morgonens vackra, milda toner som blandas och flyttas längs med dingradientarmatur.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
Processorkylare

Processorkylare från Corsair

Se alla produkter
Hörlurar

Hörlurar från Sony

Se alla produkter