Philips Hue White Ambience Devere L taklampa / Vit (inkl. dimmer switch)

Jämför produkt Philips Hue White Ambience Devere L taklampa / Vit (inkl. dimmer switch) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Philips Hue White Ambience Devere L taklampa / Vit (inkl. dimmer switch) i kategorin Philips Hue här hos oss.

Produktinformation

Få kraftfullt varmvitt till kallvitt ljus i badrummet med den medelstora taklampan Devere i vitt. Öka ljusstyrkan när du ska sminka dig eller för morgonrutinen och dimra den för en lugn och vilsam badstund.Enkel smart belysning• Styr upp till 10 ljuskällor med Bluetooth-appen• Få tillgång till alla smarta funktioner med Hue Bridge• Aktivera handsfree-röststyrning• Skapa stämning med varmvit till kallvit smart belysning• Vattentät smart belysning för badrum (IP44)• Optimerade ljusinställningar för dina dagliga behov• Få installationsfri ljusreglering som fungerar direktStyr upp till 10 lampor med Bluetooth-appen Med Hue Bluetooth-appen kan du styra dina smarta Hue-ljuskällor i ett enskilt rum i ditt hem.

Lägg till upp till 10 smarta ljuskällor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.Aktivera handsfree-röststyrningPhilips Hue fungerar tillsammans med Amazon Alexa och Google Assistant när den paras ihop med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet. Du kan styra flera ljuskällor i ett rum, eller bara en ljuskälla, med enkla röstkommandon.Vattentät smart belysning för badrum (IP44)Philips Hue smarta badrumslampor har testats noggrant för att säkerställa att de är vattentäta, vilket gör dem perfekta för belysning i fuktiga miljöer.

Alla badrumslampor uppfyller IP44-standarder.Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue BridgeLägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner. Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet.

Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup. Styr din belysning när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och smarta strömbrytare.Skapa stämning med varmvit till kallvit smart belysning Välj mellan över 50 000 nyanser av varmvitt till kallvitt ljus för att skapa den perfekta atmosfären i ditt badrum.

Använd klart vitt ljus på morgonen för att få energi och för att känna dig pigg när dagen börjar, eller kombinera din kvällsrutin med ett svagt gyllene sken för att varva ner.Optimerade ljusinställningar för dina dagliga behovAnvänd förinställda Philips Hue-ljusscener för att matcha ditt humör eller dina behov under dagen. Börja dagen med det klara, vita ljuset från ljusscenen Få ny energi, eller varva ner med det subtila, mjuka ljuset från Koppla av.

Läser du en bok i badet? Anpassa ljusinställningen för att få exakt rätt ljus.Få installationsfri ljusreglering som fungerar direktAnvänd Hue Dimmer switch för att direkt styra din smarta Philips Hue-belysning. Med bara ett knapptryck kan vem som helst i huset omedelbart dimra eller lysa upp ett rum, tända och släcka ljuskällor eller ställa in ljusscener. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Philips Hue från andra varumärken

Upp till 29% rabatt
Philips Hue White and Color Ambiance Lightstrip PlusStartpaket + Philips Hue Play 2-pack

Philips Hue från Philips Lighting

Utforska allt inom Philips Hue från Philips Lighting.
Philips Hue Gradient Signe Table Oak EU/UK

Philips Hue från Philips

Se vad Philips har inom Philips Hue.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023