Philips Hue White Ambience Amaze pendellampa Svart (inkl. dimmer switch)

Jämför produkt Philips Hue White Ambience Amaze pendellampa Svart (inkl. dimmer switch) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Philips Hue White Ambience Amaze pendellampa Svart (inkl. dimmer switch) i kategorin Philips Hue här hos oss.

Produktinformation

Enkel smart belysningPendellampan Philips Hue White Ambiance Amaze i svart har en unik design som passar perfekt i alla kök och matsalar. Den ger ett varmt till kallvitt ljus och har inbyggda ljusinställningar som du kan styra via Bluetooth eller den medföljande Hue Dimmer switch.

Anslut en Hue Bridge om du vill ha fler smarta belysningsfunktioner.Dimring för maximal komfort• Koppla ihop med en trådlös dimmerströmbrytare för enkel och trådlös styrningEnkel smart belysning• Styr upp till 10 ljuskällor med Bluetooth-appen• Styr lamporna med din röst*• Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus• Skaffa de perfekta ljusinställningar för dina dagliga behov• Få tillgång till alla smarta funktioner med Hue BridgeInstallationsfri dimringStyr dina Philips Hue-lampor direkt med den trådlösa dimmerströmbrytaren. Du kan tända och släcka ljuset, växla mellan de fyra förprogrammerade ljusinställningarna och justera ljusstyrkan.

Installationen är enkel och problemfri. Allt du behöver göra är att koppla brytaren till ljuskällan och sedan placera den i hemmet.

Så enkelt är det.Styr lamporna med din röst*Philips Hue fungerar med Amazon Alexa och Google Assistant när den paras med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet. Enkla röstkommandon låter dig styra enskilda eller flera ljuskällor i ett rum.Skaffa de perfekta ljusinställningar för dina dagliga behovFyra förinställda ljuslägen - Få ny energi, Koncentration, Läs, och Koppla av - skapade för dina dagliga behov, gör din dag enklare och vackrare.

De två kalla ljusinställningarna, Få ny energi och Koncentration, hjälper dig att komma igång på morgonen eller behålla ditt fokus, medan de varmare Läs och Koppla av hjälper dig att njuta av en bra bok eller lugna ner en stressad hjärna.Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appenMed Hue Bluetooth-appen kan du styra dina smarta Hue-ljuskällor i ett enskilt rum i ditt hem. Lägg till upp till 10 smarta ljuskällor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljusDessa ljuskällor och ljusarmaturer ger olika nyanser av varmvitt till kallvitt ljus.

Med fullständig dimbarhet från ljust till dämpat nattljus kan du ställa in dina ljuskällor till den perfekta nyansen och ljusstyrkan för dina dagliga behov.Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue BridgeLägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner. Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet.

Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup. Styr din belysning när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och smarta strömbrytare. .

Se även andra produkter från Philips Hue

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter